ONLINE TRAINING

ONLINE TRAINING
 

Vele mensen, waaronder ook jij misschien, hebben beslist nog enkele jeugddromen die ze wensen te realiseren. Bij een rondvraag komen al snel enkele tot de verbeelding sprekende bestemmingen naar boven. Veelal prijkt Antarctica helemaal bovenaan de lijst, maar ook de Amazone, de Zuidstille Oceaan en het Arctische gebied laten iedereen wegdromen.
 

Maar laat dit nu net bestemmingen en regio’s zijn die enkel te bereiken zijn met speciaal daarvoor gebouwde schepen. Bovendien zoeken vele klanten ook een combinatie van comfort en veel belevenis.
 

Het antwoord hierop zijn de immens populaire expeditiecruises. Ze lijken in bijna niets op een conventionele cruise, maar hebben hun eigen karakter waarbij belevenis, emotie, adrenaline en kippevelmomenten centraal staan.
 

We werkten een online training voor je uit met de belangrijkste kenmerken van dit prachtige niche-segment op een rij. Eerst hebben we het over jouw klanten. Daarna vertellen we ook over de vele voordelen die de verkoop van expeditiecruises voor jou als reisagent opleveren.
 

 

DOE DE ONLINE TRAINING EN WIN!

Bekijk de online training, doe de multiple choice test en krijg je certificaat. Post je certificaat op Facebook, tag Benelux Davy en verzamel likes. We hebben nog 3 plekken op de shakedown cruise van de HANSEATIC nature. Tussen nu en eind oktober 2018 geven we de laatste plekken weg. 

Surf snel naar travel360benelux.com/nl/hapag-lloyd-cruises/expeditiecruises/ en doe mee aan de online training.

HOE DEELNEMEN?

Hoe kan je de prijzen gekoppeld aan de online training winnen? 

  • Post je behaalde certificaat op Facebook en tag 'Benelux Davy' 

  • De Facebook post met de meeste likes van die maand wint!

  • Zorg dat je ook de mini quiz over de sales manual beantwoord hebt

  • Registreer je ook op www.time-is-precious.com en gebruik daarbij de agentschapscode 222222

De Expeditie Experts campagne wordt je aangeboden door Hapag-Lloyd Cruises in samenwerking met Travel360° Benelux