EVENTS

Wil je je verder onderdompelen in de wereld van Expeditiecruises? Dan vind je hierbij een overzicht van evenementen die je daartoe de kans geven. Bezoek je ons tijdens één van die dagen, dan krijg je extra kansen om met de hoofdprijs aan de haal te gaan! 

 

Uitnodigingen voor de events worden op een later moment verstuurd en gecommuniceerd.
 

 

13 maart 2018 - Footprints Encounters
 

Bezoek de Hapag-Lloyd Cruises stand op het Footprints Encounters event.
Kom je die dag, dan gaat je naam 2x extra mee in de tombola voor de lucky draw.

 

 

17 maart 2018 - Hapag-Lloyd Cruises Promotion Truck - Antwerpen
 

Bezoek de Hapag-Lloyd  Cruises Promotion Truck die speciaal uitgerust wordt om je mee te nemen in de ervaringen die jouw klanten ook zullen beleven tijdens hun expeditiecruise. Welkom in de wereld van Hapag-Lloyd Cruises. 

Kom je die dag, dan gaat je naam 2x extra mee in de tombola voor de lucky draw.

20 maart 2018 - Travel360° Cruise Event- Antwerpen
 

Tijdens het Travel360° Cruise Event in Antwerpen geven wij je een presentatie over expeditiecruises. We staan stil bij het belevingsaspect, bij de dromen die waargemaakt worden en geven je uiteraard een tip van de sluier van onze nieuwe schepen. Kom je naar het Cruise Event en laat je jouw visitekaartje achter bij Davy Van Acker, dan gaat je naam 2x extra mee in de tombola voor de lucky draw. 

 

September 2018 - Hapag-Lloyd Cruises Expeditie-Event
 

In september 2018 organiseren we een dedicated Hapag-Lloyd Cruises expeditie-event met verschillende inspiratiesprekers. Tijdens dat event worden de 3 winnaars van deze campagne bekendgemaakt. Hou onze communicaties in de gaten. De deelnemers aan deze campagne worden hier verder op de hoogte van gehouden. 

De Expeditie Experts campagne wordt je aangeboden door Hapag-Lloyd Cruises in samenwerking met Travel360° Benelux