DEELNEMEN EN PRIJZEN

Heb je ook zin om deel te nemen en Expeditie Expert te worden? Duik je samen met ons mee in de wereld van unieke vakantiesegment waar dromen werkelijkheid worden? Doorloop dan de stappen van deze campagne en wordt één van de 3 gelukkigen die met de hoofdprijs aan de haal gaan. 
 

 

Hoe deelnemen?
 

Van zodra je één van onderstaande stappen  start registreren we jouw deelname automatisch. Je ontvangt van ons dan ook de nodige herinneringen en verdere informatie over de campagne. 

Dit zijn de onderdelen van de campagne:

Wat kan je winnen?
 

Elke maand verloten we prijzen onder de deelnemers aan de campagne.Tussen nu en eind oktober 2018 kiezen we nog 3 winnaars die met ons mee kunnen op de Shake Down Cruise van de HANSEATIC nature, een korte cruise die zal plaats vinden ergens tussen 1 en 13 april 2019. De persoon die het meeste likes verzamelde op het online training certificaat tegen 31 oktober, die wint bovendien ook nog eens een marketingbudget van 2.000 Euro om je eigen event te organiseren inclusief presentatie door expeditiereiziger Dixie Dansercoer.

Doorloop de hele campagne en win één van de 3 plekken op de Shake Down Cruise van de  HANSEATIC nature tussen 1 en 13 april 2019 ! Een unieke ervaring waar jij bij kan zijn! SUCCES

Het filmpje onderaan geeft je alvast een preview van het nieuwe schip.

De Expeditie Experts campagne wordt je aangeboden door Hapag-Lloyd Cruises in samenwerking met Travel360° Benelux